Hoe kun je brood het beste bewaren in de diepvries? En dit kun je beter niet doen
Diepvriesbrood is heel handig! Je kunt het langer bewaren en je hebt het altijd in voorraad. En als je alleen eruit haalt wat je nodig hebt, dan houd je nooit iets over en verspil je geen brood. Als het brood daarbij direct bij de bakker uit de vriezer komt, scheelt dat thuis natuurlijk ook de extra energie om het in te vriezen.
Hoe kun je brood eigenlijk het beste invriezen?
Maar belangrijker nog: de juiste structuur van diepvriesbrood én het juiste moment van invriezen zorgen ervoor dat het brood in goede conditie blijft en ontdooid nog ‘gewoon lekker’ en vers is. Alleen de prijs maakt het verschil: ambachtelijk brood tegen een lagere prijs. Hoe mooi is dat 😊
Nu zijn er al veel klanten die één keer per week komen en het brood thuis invriezen. Er is dan ook echt behoefte aan goed diepvriesbrood.
Omdat we nooit precies weten welk brood over blijft, hebben we dit brood in verschillende categorieën opgedeeld. Wit, bruin, fijn volkoren en meergranen brood zijn de huidige keuzes. Het is een verrassing wat er straks bij jou thuis precies op de plank ligt. Bovendien, vindt het nou niet leuk om verschillende soorten brood uit te proberen? Dit uiteraard wel tegen een lagere prijs, want jouw flexibiliteit wordt beloond. Daarmee help je samen met De Lekkere Bakker aan een betere en duurzame wereld, wat misschien nog wel een belangrijkere reden is.